Prezentul studiu de fundamentare pentru Politica de Parcare a Municipiului Brașov eîși propune să completeze și să aprofundeze Planul de Mobilitate Urbană Durabilă (PMUD) elaborat în 2015.

În acest document, plecând de la analiza actualizată a tot ceea ce s-a realizat în legătură cu locurile de parcare în Municipiul Brașov până la data elaborării acestuia, este prezentat rezultatul auditului locurilor de parcare realizat în perioada octombrie 2021 – ianuarie 2022, în baza căruia a fost elaborata Studiul de Fundamentare pentru Politica de Parcare cu obiective generale și particulare, concrete, măsurabile și care pot fi implementate în următorii 9 ani cu un angajament ferm și determinare din partea autorităţii locale.

Studiul de Fundamentare pentru Politica de Parcare din acest document reprezintă descrierea modului prin care Municipiul Brașov poate asigura legătura dintre fiecare șofer și orice loc de parcare din Brașov pe cele 3 niveluri: fizic/static/GIS/hartă, dinamic/afișaj/ informaţii în timp real asupra disponibilităţii și managementul datelor parcărilor integrat în traficul și mobilitatea urbană.

Politica de parcare PMBV_03_august 2022

Politica de parcare_Civitta – Consiliul Local

 

Formular de contact

[contact-form-7 id="13" title="Contact form 1"]
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.